Priser

ace

 

Book allerede i dag en tid hos Helle Lenschow på nemokat@email.dk eller via telefon 30 66 02 83.

 

 

Læg navn og nummer, hvis du ikke får mig i røret med det samme, så ringer jeg retur.

 
Priser 2018:
 
Er du i tvivl om prisen, så kontakt mig på mail eller telefon med din fulde adresse, så kan jeg regne en præcis pris ud til dig.
 
Benzintillæg er statens takst.
 
Adfærdsbehandlinger af hund eller kat:
En behandling indeholder et hjemmebesøg, en vurdering af helheden i dyrets liv, relationen til ejeren, problemadfærden samt demonstration af redskaber til at løse problemet via træning. Desuden får du et individuelt skriftligt træningsprogram efter besøget. Mine redskaber er altid videnskabeligt dokumenterede, baseret på positiv træning og jeg holder min viden opdateret løbende. Se venligst "Nemo tilbyder" for flere detaljer om hvad en behandling indeholder.
  
 Pris for en adfærdbehandling   1250 kroner 
 
Normalt er et enkelt besøg nok, men nogle gange kan jeg ved mit besøg se, at der er behov for flere opfølgninger. Hvis der er brug for flere besøg, tilbyder jeg en samlet pakke til en særlig fordelagtig pris til hundeejere, hvor de sparer penge ved at bestille samlet:
 
 Kurser/Foredrag:
Kurser/foredrag om hunde og katte, bestilt af andre - 500 kroner i timen
 
Det er muligt at bestille kursus tæt på dig, selvom du bor et andet sted i Danmark. Jeg rejser gerne efter det, hvis du stiller lokaler osv. til rådighed. Jo flere I er til kurset/foredraget, jo billigere er prisen for den enkelte deltager.
 
 
Enetimer - hund og kat:
Enetimer anvendes ved specifikke og mindre problemstillinger af træningsmæssig karakter.
 
Enetimer: 400 kroner i timen
 
Jeg kommer til dig, eller du kan komme hos mig og arbejde med mine fem katte eller hund. Det er ikke muligt at medbringe din egen kat/hund i mit hjem.
 
 
Hvis en ejer ønsker at bestille flere enetimer samtidig, tilbyder jeg en samlet pakke til en særlig fordelagtig pris, hvis timerne bookes samtidig.
 
 
Vejledning før køb af hund/kat:
Skriftligt materiale med forslag om tre racer - 300 kroner
 
 
Helle Lenschow | - Danmark | Tlf.: 3066 0283 | nemokat@email.dk